Description

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.

Опсег на ладење (надворешна температура) од -10 до +46¬ °C
Опсег на греење (надворешна температура) од -15 до +24¬ °C

Номинална моќност
Ладење 3500W
Греење 3500W
Одржување 1.5kgh
Номинална потрошувачка на енергија
Ладење 1100W
Греење 1000W
Номинално моментално вклучување
Ладење 4,80A
Греење 4.30A
Максимална моќност 1,900W
Максимална влезна струја 9.50A
EER Ладење SEER 4.57(A++) WW
COP Греење SCOP 4.30(A) WW
Извор за напојување 220-240V~50Hz
Фреон R32
Циркулација на воздухот 450 m3h
Димензија 880mm x 286mm x 203mm

Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
I FEEL – функција на дување
Blue Fin – кондензаторска технологија