RRETH NESH

Tregimi S-Market zgjat tre dekada. Ne jemi krenar në hedhjen e hapave fillestare. Kompania jonë është themeluar në vitin 1984, ndërsa marketi ynë i parë u hap në vitin 2004. Sot operojmë me dy markete, restorant, furrë buke, prodhime të gatimeve të bardha dhe ëmbëlsirave.

Jemi pronarë të objektit i cili përfshin sipërfaqe prej 6000 metër katrorë dhe punësojmë mbi 80 persona.

Në S-Market, përveç artikujve ushqimorë, mund të gjeni edhe teknikë të bardhë dhe pajisje elekroshtëpiake, lojëra, vegla pune, dekorime, veshje për fëmijë dhe të rritur dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për shtëpinë tuaj.

Misioni ynë është që klientëve tanë t’ju ofrojmë artikuj të cilësisë së lartë dhe çmime të lira.

S-Market – Miku i Shtëpisë Suaj.

Le të Kontaktohemi.

Na kontaktoni