ЗА НАС

Приказната С-Маркет трае три децении. Ние сме горди на нашите скромни почетоци. Нашата компанија е основана во 1984 година, а првиот маркет беше отворен во 2004 година. Денес работиме два маркети, ресторан, фурна, производство на бели печива и слатки, сопственици сме на објект со површина од повеќе од 6000 метри квадратни и вработуваме над 80 луѓе.

Во С-Маркет, покрај прехрамбени производи, ќе најдете и бела техника и апарати за домаќинство, играчки, алати, украси, облека за деца и возрасни, се што е потребно за вас и вашиот дом.

Нашата мисија е на клиентите да им понудиме производи со висок квалитет и ниски цени.

С-Маркет – Пријател на Вашиот Дом.

Да стапиме во контакт.